INFORMACIÓ GENERAL

Aquest lloc web és operat per Eddie Saeta, S.A.U., situat a Plaça Narcís Oller 6, Local 3 – 08006 Barcelona, que ofereix aquest lloc web, incloent tota la informació, eines i serveis disponibles per a tu en aquest lloc.

L’usuari està condicionat a l’acceptació de tots els termes, condicions, polítiques i notificacions establerts aquí establerts.
En visitar el nostre lloc i/o comprar alguna cosa de nosaltres, participes al nostre “Servei” i acceptes els següents termes i condicions inclosos tots els termes i condicions addicionals i les polítiques a què es fa referència en aquest document i/o disponible a mitjançant hipervincles.
Aquestes Condicions de Servei s’apliquen a tots els usuaris del lloc, incloent-hi limitació a usuaris que siguin navegadors, proveïdors, clients, comerciants, i/o col·laboradors de contingut.
Llegiu aquests Termes de Servei acuradament abans d’accedir o utilitzar el nostre lloc web. En accedir o utilitzar qualsevol part del lloc, estàs acceptant els Termes de Servei.
Si no esteu d’acord amb tots els termes i condicions d’aquest acord, no haureu d’accedir a la pàgina web o utilitzar qualsevol dels serveis. Si els termes de servei són considerats una oferta, l’acceptació està expressament limitada a aquests termes de servei.
Qualsevol funció nova o eina que s’afegeixin a la botiga actual també estaran subjectes als Termes de Servei. Podeu revisar la versió actualitzada dels Termes de Servei, en qualsevol moment en aquesta pàgina.
Ens reservem el dret d’actualitzar, canviar o reemplaçar qualsevol part dels Termes de Servei mitjançant la publicació d’actualitzacions i/o canvis al nostre lloc web.
És la teva responsabilitat revisar aquesta pàgina periòdicament per verificar canvis. El vostre ús continu o l’accés al lloc web després de la publicació de qualsevol canvi constitueix l’acceptació d’aquests canvis.


PRIVACITAT

Aquest lloc web https://www.eddiesaeta.es/ garanteix que la informació personal que envieu compta amb la seguretat necessària. Les dades ingressades per usuari o en cas de requerir una validació de les comandes no seran lliurades a tercers, llevat que hagi de ser revelada en compliment a una ordre judicial o requeriments legals.

La subscripció a butlletins de correus electrònics publicitaris és voluntària i podria ser seleccionada al moment de crear el vostre compte.
Eddie Saeta reserva els drets de canviar o modificar aquests termes sense avís previ.

SECCIÓ 1 – TERMES DE LA WEB

En utilitzar aquest lloc, declares que tens almenys la majoria d’edat al teu estat o província de residència, o que tens la majoria d’edat al teu estat o província de residència i que ens has donat el teu consentiment per permetre que qualsevol dels teus dependents menors useu aquest lloc.
No pots fer servir els nostres productes amb cap propòsit il·legal o no autoritzat, tampoc pots, en l’ús del Servei, violar qualsevol llei a la teva jurisdicció (incloent-hi, però no limitat a les lleis de dret d’autor).
No heu de transmetre cucs, virus o qualsevol codi de naturalesa destructiva.
L’incompliment o la violació de qualsevol d’aquests Termes donaran lloc al cessament immediat dels teus Serveis.

 

SECCIÓ 2 – CONDICIONS GENERALS

Ens reservem el dret de rebutjar la prestació de servei a qualsevol persona, per qualsevol motiu i en qualsevol moment.
Entens que el teu contingut (sense incloure la informació de la targeta de crèdit), pot ser transferida sense encriptar i involucrar a:

Transmissions a través de diverses xarxes
Canvis per ajustar-se o adaptar-se als requisits tècnics de connexió de xarxes o dispositius. La informació de targetes de crèdit sempre està encriptada durant la transferència a través de les xarxes.
Estàs d’acord amb no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre o explotar qualsevol part del Servei, ús del Servei, accés al Servei o qualsevol contacte al lloc web a través del qual es presta el servei, sense l’exprés permís per escrit de part nostra.
Els títols utilitzats en aquest acord només s’inclouen per conveniència i no limita o afecta aquests Termes.


SECCIÓ 3 – EXACTITUD, EXHAUSTVITAT I ACTUALITAT DE LA INFORMACIÓ

No ens fem responsables si la informació disponible en aquest lloc web no és exacta, completa o actual. El material en aquest lloc és proveït només per a informació general i no s’hi ha de confiar o utilitzar-se com l’única base per a la presa de decisions sense consultar, primerament, informació més precisa, completa o oportuna. Qualsevol dependència en el material daquest lloc és sota el seu propi risc.


SECCIÓ 4 – MODIFICACIONS AL SERVEI I PREUS

Els preus dels nostres productes i/o serveis en cas d’especificar-se estan subjectes a canvi sense avís.
Ens reservem el dret de modificar o discontinuar el Servei (o qualsevol part del contingut) a